Onze Wall Of Love

Testimonials, succesverhalen en veel πŸ’— van onze TRAVAK deelnemers

Screenshot (350)_LI.jpg
 
 

πŸ’° Kan je leven van je passie?
🎨 Kan je met kunst je geld verdienen?
πŸ’Ÿ En welke 'beliefs' over je sector houden je tegen om helemaal open te bloeien als creatief ondernemer?
Els vertelt je in deze video hoe zij tijdens haar TRAVAK deelname een aantal van haar meest hardnekkige overtuigingen over β€˜kunst+geld’ achter zich heeft kunnen laten en welke deuren er sinds TRAVAK voor haar open gingen.

 
 
Screenshot (351)_LI.jpg
 
 

πŸ™‹β€β™€οΈ Ben jij een multi-ondernemer?
πŸ™‹β€β™€οΈοΈ Een creatieve generalist?
πŸ™‹β€β™€οΈ Altijd met 5 projecten tegelijk bezig?
πŸ™‹β€β™€οΈ En ondertussen alweer laaiend enthousiast over je volgende nieuwe idee?! Je bent niet alleen!

Met 3 goeddraaiende bedrijven is Febe een inspirerend voorbeeld voor elke ondernemer met meer passies dan dat er maanden in een jaar zijn ;-) Ze nam in 2018 deel aan TRAVAK en in deze video vanuit Marokko deelt ze haar ervaringen met jou.

 
 
Screenshot (354)_LI.jpg
 
 
 

β€œIk wou meteen The Good Life. Ik wou mijn bedrijf versneld op de rails zetten en dat is me nog gelukt ook. Met TRAVAK nam ik een voorsprong van twee jaar op al de rest. Het was voor mij het juiste middel op het juiste moment.” Karen S

 
 
 

β˜• Koffietje samen drinken?

In deze FB Live introduceer ik enkele oud-studenten, babbelen we over TRAVAK en misschien placeer ik
wel een πŸ’ƒπŸ½!!!

 
 
 
Screenshot (352)_LI.jpg
 
 
Afbeelding3.png

Catherine, founder van JobDesign en HRDesign

β€œIk wist niks van ondernemen, had ook geen netwerk of klankbord. Toch wou ik mijn onderneming van in het begin opbouwen en structureren zodat ik zou kunnen leven zoals ik dat wil: doen waar ik zin in heb, vrij zijn, zelf de touwtjes in handen houden. Niet eerst twee jaar lopen aanmodderen, alles uitzoeken met veel trial en error. TRAVAK heeft mij veel sneller bij mijn doel gebracht. Anders was ik nu misschien nog aan het ploeteren (lacht).”

 
 

πŸ’” Werk je momenteel in bijberoep?
πŸ†• Of ben je nog maar net gestart als ondernemer?

Maar ben je klaar voor de volgende stap.
En wil je die meteen goed zetten.
Zodat je wel kan groeien,maar niet je vrijheid verliest.

Tania maakte in haar TRAVAK traject de omslag van een bijberoep naar fulltime fotografe. Welke stappen ze gezet heeft om er voluit voor te kunnen gaan en hoe TRAVAK haar daarbij geholpen heeft, wel... dat vertelt ze je heel graag in deze video.

 
 
Screenshot (353)_LI.jpg
 
 

βš–οΈ Zoek jij ook naar die balans?
πŸ‘©β€πŸ’Ό Tussen onderneemster zijn?
πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦ Maar ook 'mama van' en 'vrouw van' zijn?

Hoe zorg je er dan voor dat je je bedrijf laat groeien zonder dat je het gevoel hebt de liefdes van je leven tekort te doen?

Als er iemand is die weet hoe je dat doet, dan is het wel ontwerpster Lieselot. In 2016 nam ze deel aan TRAVAK... Net bevallen van haar jongste zoon, haar man die ook besloot om zelfstandige te worden en zelf was ze klaar om haar bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Hoe ze al die bordjes in de lucht kon houden en hoe het TRAVAK traject haar geholpen heeft om de balans te houden tussen al haar rollen, daarover vertelt ze je graag tijdens deze Facebook Live.