Febe en Lien.png
 

Stap in een uniek Sales & Marketing
leerprogramma voor de freedompreneur!

Vertel jouw authentieke ondernemersverhaal en help andere vrouwen hun vrijheid en goesting als onderneemster terug te claimen.

Onze partners-in-crime zijn pioniers met een unieke visie op ondernemen en een eigen doelpubliek.

 

Een unieke leerervaring

Binnen het TRAVAK Partner-in-Crime Programma staat jouw leerervaring centraal.  

Dit is een programma voor onderneemsters die in vrijheid willen ondernemen en praktijkgerichte Sales & Marketing kennis willen opdoen om die vrijheid te vergroten en behouden.

Leer hoe jij jouw authentieke verhaal vertelt, dat niet alleen inspireert, maar ook converteert.
Daar komt geen pushen, drammen of chantage aan te pas. 

 
Anouck+en+Lien.jpg
 
 
Afbeelding3.png

Binnen het Partner-in-Crime programma leer je:

1. Hoe je de juiste doelgroep aan een product of dienst koppelt

2. Hoe je een succesvolle online marketing campagne draait

3. Hoe je converterende content schrijft

4. Hoe je een lead in een koper verandert in een transformerend 1-op-1 salesgesprek

5. Dat wat je geleerd hebt in TRAVAK in sneltreinvaart te implementeren

 

Inspireer anderen met jouw verhaal

Er zit iets in jou dat de wereld nodig heeft. Dat maakt jou een onderneemster met een inspirerend verhaal.

Wij willen jou helpen om dat unieke verhaal te ontdekken en vertellen.

Een verhaal dat raakt, inspireert, maar ook converteert.

 
Els en Lien.jpg
 
 

Verdien commissie op gerealiseerde sales 

Een geleerde les is pas een succes wanneer je die ook effectief in de praktijk weet te brengen.

Als Partner-in-Crime doe je hands-on ervaring op met het promoten van een product dat je als geen ander kent: de TRAVAK Business School.

Op elke verkoop die jij als Partner-in-Crime via jouw unieke affiliate link realiseert, ontvang je een aantrekkelijk commissie bedrag
dat kan oplopen tot 30%. 

 
Sige en Tania en Lien.jpg
 
 

Maak deel uit van een kick-ass salesteam

Maak deel uit van een hecht team van pioniers.

Straffe madammen die het heft in eigen handen nemen en durven te gaan staan voor wie zij zijn.

Onderneemsters die net zoals jij investeren in hun eigen ontwikkeling en niet bang zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Onderneemsters die elke dag een stukje meer vrijheid
in hun bedrijf brengen door de TRAVAK lessen te implementeren.

Leer niet alleen van ons, maar ook van elkaar!

 
Aan de zee.jpg
 
 
Afbeelding3.png

VOOR WIE IS
HET PARTNER-IN-CRIME PROGRAMMA?

· Je bent een onderneemster die gelooft dat vrijheid, ondernemen en goesting samen kunnen gaan.

· Je wilt jouw zichtbaarheid als onderneemster vergroten.

. Je wil blijvende steun hebben om alle lessen die je in TRAVAK leerde in de praktijk te brengen.

· Je bent bereid om jouw ervaring met de TRAVAK Business School te delen en als ambassadeur naar voren te stappen.

· Je wilt waardevolle Sales & Marketing skills opdoen die voortborduren op alles wat je binnen de TRAVAK Business School leerde.

· Je wilt leren verkopen op een manier die bij jou past en goede resultaten oplevert.

· Je wilt deel uitmaken van een team van gelijkgestemde onderneemsters, die net zoals jij bouwen aan een freedom-business en beter willen leren verkopen.

 

WAT BIEDEN WIJ ONZE PARTNERS-IN-CRIME?

 1. Een unieke kans om eindelijk eens jouw Sales- en Marketing skills bij te spijkeren en meteen in de praktijk te brengen. Learn from the best!

 2. Een uitgelezen mogelijkheid om jouw online zichtbaarheid als onderneemster te vergroten (een beter accountability programma bestaat er niet!)

 3. Hands-on ervaring met Sales en Marketing die je direct kunt toepassen in jouw eigen business

 4. Begeleiding bij het schrijven van converterende content en het activeren van de juiste doelgroep

 5. Een Partner-in-Crime Sales Handboek vol met best practices, case studies en tips

 6. Onze TRAVAK Partner-in-Crime Verantwoordelijke biedt je persoonlijke begeleiding en support tijdens de lancering van de TRAVAK Business School (januari-februari 2019)

 7. Een offline Partner-in-Crime weekend waarbij je alles te weten komt over werken als affiliate en selling like a boss! Ondertussen begeef je je tussen gelijkgestemde onderneemsters die net zoals jij willen leren hoe je die verkoop sluit

 8. Nieuwe vriendschappen en partnerships die ontstaan binnen het Partner-in-Crime team.

 9. Last but not least… een interessante salescommissie voor de door jouw gerealiseerde verkopen. Hello alternatieve inkomstenbron!  

Afbeelding3.png

Waarom je mede-TRAVAKkers in het programma zijn gestapt…

“Ik word Partner-in-Crime omdat ik me graag wil laten inspireren en tips wil delen met mede-onderneemsters. Een duwtje in de rug om alles stap voor stap uit te bouwen en om te zetten in praktijk is uiteraard ook welkom. En last but not least - deelname aan het Partner-in-Crime opleidingsweekend klinkt ook heel aantrekkelijk. Ik ben benieuwd!” - Martine Vanremoortele

“Ik neem deel aan het Partner-in-Crime programma omdat ik tijdens mijn begeleidingen mensen wakker maak en ondersteun in hun bewustwordingsproces naar wie ze écht willen zijn en wat ze écht belangrijk vinden in hun leven. Verschillenden onder mijn klanten denken na over het ondernemerschap. TRAVAK is daarin de beste volgende stap die ik me kan indenken en op die manier help ik hen ook verder. Dat ik in dat proces wordt ondersteund door dit Partner-in-Crime programma en omringd wordt door gelijkgestemden en zelf ook nog veel ga leren over sales op een manier die bij me past is een mooie kers op mijn taart!” - Bieke Vermeulen

“Ik merk dat ik de laatste maanden enorm heb bijgeleerd, zowel over mezelf als over hoe een business uit te bouwen. Ik heb dan ook een hoop aan inspiratie en nieuwe ideeën bijgekregen die ik dankzij TRAVAK ook beter kan kanaliseren en ontwikkelen naar concrete voorstellen. Het spreekt dan ook voor zich dat ik trotse Partner-in-Crime wil zijn van een concept waar ik heel erg achter sta en waarbij ik zelf in kan blijven evolueren." - Caroline Dupont

 

Veelgestelde vragen…

 1. Van wanneer tot wanneer loopt het Partner-in-Crime programma?

  Meld je uiterlijk 1 september aan als Partner-in-Crime via de button onderaan deze pagina.

  Op 8 september maken we bekend wie dit jaar deel uit zullen maken van het Partner-in-Crime team. Het Partner-in-Crime programma eindigt op 8 februari 2020, de dag nadat de inschrijvingen voor TRAVAK 2020 sluiten. In april 2020 sluiten we het programma officieel af met een feestelijke Partner-in-Crime dag.

 2. Ik ben nog druk bezig met het implementeren van alles dat ik in TRAVAK leerde. Ben ik dan wel een geschikte Partner-in-Crime?

  Ja, tuurlijk! Rome wasn’t build in a day either. Onze Partners-in-Crime zijn straffe onderneemsters zoals jij die elke dag stappen maken om een stukje meer vrijheid in hun business te brengen. Het gaat er daarbij niet om of je dat al ‘perfect’ op orde hebt (als dat al bestaat).

  Binnen het Partner-in-Crime programma omring je je met andere TRAVAKkers, die net zoals jij nog volop bezig zijn met al die TRAVAK lessen te implementeren (trust me). Vergeet niet, we are all in this together!

  Je kunt het Partner-in-Crime programma zelfs zien als een accountability programma om heel wat dat je in TRAVAK leerde, ook effectief in te zetten. Het Partner-in-Crime programma voorziet je niet alleen van nieuwe Sales- en Marketing kennis, maar zet je juist ook aan om veel van wat je in TRAVAK leerde, direct om te zetten naar de praktijk. We doen het samen.

 3. Met welke tijdsinvestering moet ik rekening houden?

  Onze Partners geven aan gemiddeld 7 tot 8 werkdagen te investeren verspreid over de loopduur van het programma. Daarnaast neem je deel aan ons Partner-in-Crime opleidingsweekend (2 dagen) en de Partner-in-Crime feestdag (1 dag). We raden je aan om in de lanceringsweek van de TRAVAK Business School (3 t/m 7 februari) voldoende ruimte in je agenda te laten, zodat je die sales vol vertrouwen kunt binnenkoppen!

 4. Zijn er data waar ik rekening mee moet houden?

  1 september -  de deadline om je aan te melden voor het Partner-in-Crime programma.

  18 & 19 oktober - blokkeer deze data alvast in je agenda want dan vindt het eerste Partner-in-Crime weekend plaats!

  3 t/m 7 februari - de inschrijvingen voor de TRAVAK Business School zijn geopend! Gedurende deze week neem je actief deel aan de lanceringscampagne.
   

 5. Wat maakt mij geschikt als Partner-in-Crime?

  Het feit dat je van ons een uitnodiging hebt ontvangen om deel uit te maken van het Partner-in-Crime team betekent dat wij jou een geschikte kandidaat vinden. Wanneer je zou besluiten om deel uit te maken van dit programma, ga je een zeer leerrijke periode tegemoet. Onze ervaring leert dat Partners met een doelgroep die enigszins aansluit bij de doelgroep van de TRAVAK Business School (ondernemers), eenvoudiger sales sluiten dan Partners met een afwijkend doelpubliek. Daarnaast werkt het in je voordeel als je al een mailinglijst hebt en een goed idee hebt van wie jouw audience is.

 6. Welke ondersteuning krijg ik gedurende het Partner-in-Crime Programma?

  Als Partner-in-Crime maak je deel uit van een online Facebook groep waarin alle relevante informatie rondom het programma gedeeld wordt en je al je vragen kunt stellen. In oktober organiseren we een offline Partner-in-Crime Opleidingsweekend waarin we je volledig klaarstomen voor de TRAVAK lancering in februari. Alle Sales- en Marketing kennis die we gedurende dit weekend met jou delen, kun je perfect toepassen in jouw eigen business en je doet vaardigheden op die je levenslang kunt inzetten. Na afloop van het weekend krijg je toegang tot ons Partner-in-Crime Handboek vol praktische case studies en tips. Daarnaast krijg je gedurende de gehele loopduur van het Programma support van onze TRAVAK Partner-in-Crime Programma Verantwoordelijke.

 7. Zijn er kosten verbonden aan mijn deelname?

  Wij willen dat iedereen kan deelnemen aan het TRAVAK Partner-in-Crime Programma. Daarom is deelnemen gratis en zijn er geen verplichte kosten aan jouw deelname verbonden.

  Om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor jouw rol als Partner-in-Crime, organiseren wij een Opleidingsweekend (18 en 19 oktober 2019). We zien graag alle Partners deelnemen, maar dit is zeker niet verplicht. De kosten voor deelname aan dit Partner-in-Crime weekend bedragen €350 ex btw. We investeren dit bedrag in een waardevolle Sales en Marketing opleiding voor jou, de verblijfskosten en de catering.

 8. Welke commissie percentages keert het Programma uit?

  Op elke sale die via jouw persoonlijke Partner link wordt gerealiseerd, ontvang je een sales commissie van 10% of 30%. Wanneer je je aanmeldt voor het Partner-in-Crime programma, lichten we dit graag verder aan je toe.

 9. Welke sales-resultaten kan ik verwachten?

  In 2019 werd bijna 30% van alle sales door onze Partners-in-Crime gerealiseerd.

 
Afbeelding1.png

HOE KAN IK
PARTNER-IN-CRIME WORDEN?

We zijn blij dat je het vraagt!

💙 We verwelkomen jou heel graag in ons team 💙

 

HEB JE NOG VRAGEN?

Die horen we graag!

Je kunt 24/7 contact opnemen met Josje,
onze Partner-in-Crime Programma Verantwoordelijke
via partner@travakbusinessschool.com.